Handlekurv
0

Medisterkaker med makaronistuing

Medisterkaker med makaronistuing

 

  1. Kok opp vann, og la potetene koke som anvist på posen.
  2. Lag makaronistuing:
    -Kok 3dl makaroni al dente, sil av vannet og skyll raskt i kaldt vann.
    -Smelt 1,5 ss smør i kjelen, rør inn 2ss hvetemel og spe inn 3,5 dl melk litt etter litt.
    -Kok opp etter speing, tilsett makaroni og smak til med salt, pepper og muskat.
    -La stuingen svelle i 5-10 min så den tykner til passe konsistens.
  3. Kok opp kjøttkakesausen som beskrevet på pakken.
  4. Varm opp medisterkakene ved å steke de på middelsvarme, eller ha de oppi den ferdige kjøttkakesausen i ca.10 min.

PS: Hvetemel, melk og muskat ligger ikke inne i varelisten. Dette må legges til i handlekurven selv, om du ikke har det hjemme.

Server med tyttebærsyltetøy om ønskelig.